KORFORs kveldsskole med Thomas Solgård Svendsen

Meningene om hva som er den beste hjelpen for mennesker som har et problematisk rusbruk er mange. Hvordan kan hjelpen som gis i behandling og andre hjelpetjenester bli stadig bedre?

I Norge er over 20.000 mennesker i kontakt med det offentlige hjelpeapparatet vårt, blant annet med bakgrunn i et rusbruk som er problematisk for dem selv og omgivelsene deres. I tillegg er mennesker hvert år i kontakt med behandlingsapparatet vårt for utfordringer med rusbruk, og behandlingen må ofte gjentas over flere ganger.

Når det skrives og snakkes om hva god rusbehandling er, brukes ofte ord som «sømløs hjelp», «individualisering» og «effektive tjenester». Men hva er egentlig behandling for utfordringer med rus, og hva betyr slike ord for hjelpen som skal tilbys?

tore 3

KORFORs kveldsskole den 03.06.19 klokken 18 – 20 på Sølvberget i Stavanger skal handle om dette. Alle som har interesse for temaet er velkomne!

Arrangementet vil bli streamet via denne linken. Det blir en kveld med tydelig formidling av kunnskap på en forståelig måte. Arrangementene er alltid gratis, og krever ikke påmelding.

Vi gleder oss!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s